1. Filtračný materiál. Dobré filtračné materiály (ako sú filtračné materiály s vysokou hustotou HEPA) môžu absorbovať znečisťujúce látky nad 0,3 mikrónu až do 99,9 %.
2. Účinnosť čistenia. Ak je miestnosť veľká, mali by ste si vybrať čistič vzduchu s veľkým jednotkovým objemom vzduchu. Napríklad pre miestnosť s rozlohou 15 metrov štvorcových by ste si mali zvoliť čističku vzduchu s jednotkovým objemom vzduchu 120 metrov kubických za hodinu.
3. Životnosť. Keď sa čistiaci filter nasýti, adsorpčná kapacita čističky sa zníži, takže spotrebitelia by si mali zvoliť čistiaci filter s regeneračnou funkciou, aby sa predĺžila jeho životnosť.
4. Rozloženie miestnosti. Vstup a výstup vzduchu čističky vzduchu má 360-stupňový kruhový dizajn a nechýbajú ani jednosmerné vstupy a výstupy vzduchu. Ak výrobok nie je obmedzený dispozíciou miestnosti, môžete si vybrať výrobok s kruhovým dizajnom prívodu a odvodu vzduchu.
5. Dopyt. Čističku vzduchu vyberajte podľa typov škodlivín, ktoré je potrebné vyčistiť. HEPA má silnú čistiacu funkciu pre dym, suspendované častice, baktérie a vírusy. Katalytické aktívne uhlie má lepší čistiaci účinok na zvláštne pachy a škodlivé plyny.
6. Popredajný servis. Po zlyhaní čistiaceho filtra ho musí vymeniť výrobca, preto by ste si mali vybrať produkty podniku s perfektným popredajným servisom.
PREV:Aká je funkcia automatického kŕmidla pre domáce zvieratá?      NEXT:Aké sú použiteľné predmety čističky vzduchu?